論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

投票標題: 小凱晴之死是不小心或是....?  (單選) [參與投票的會員]
媽媽不小心引致焗死
  0 (0.00%)
他殺(謀殺)
  7 (100.00%)
其他(請回覆)
  0 (0.00%)

標題: 小凱晴之死是不小心或是....?
revenge2015
論壇達人

點數 : 2870
人氣 : 45
狀態 : 離線
他殺

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
bicycle1127
版主

點數 : 26041
人氣 : 985
大家俾d原因好bor...

頂部
[廣告]
yung2=__=
論壇勇者

點數 : 25672
人氣 : 834

無必要謀殺個小朋友, 但都唔可能唔小心, 唔小心不論生死都CALL白車試一試,

唔會掉咗佢咁無人性, 應該係發皮四整重手整死咗, 先要搞咁大譠野隱暪.

頂部
大朋小友
論壇鐵人

點數 : 9047
人氣 : 829
有可能佢巳患上產後抑鬱症, 再加上佢既男人太多女人.
湊B本不是易事, 如果呀B成日哭, 佢有病既話就好易發癲,
.....唉, 最可憐係個BB女.

頂部
yung2=__=
論壇勇者

點數 : 25672
人氣 : 834

原帖由 大朋小友 於 2013-12-8 01:24 發表
有可能佢巳患上產後抑鬱症, 再加上佢既男人太多女人.
湊B本不是易事, 如果呀B成日哭, 佢有病既話就好易發癲,
.....唉, 最可憐係個BB女.

佢可以獨留個女係屋企去學小提琴, 我諗佢都唔會點緊個女~

頂部
大朋小友
論壇鐵人

點數 : 9047
人氣 : 829

原帖由 yung2=__= 於 2013-12-8 02:08 發表

佢可以獨留個女係屋企去學小提琴, 我諗佢都唔會點緊個女~

其實佢地都係冇心想要個小朋友,
大家開心完唔小心有左, 個男既唔志在,
個女既可能以為個BB可以留住男人個心,
呢D人背景好複雜, 只既歎BB女摸錯門投錯胎.

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 大朋小友 於 2013-12-8 02:36 發表

其實佢地都係冇心想要個小朋友,
大家開心完唔小心有左, 個男既唔志在,
個女既可能以為個BB可以留住男人個心,
呢D人背景好複雜, 只既歎BB女摸錯門投錯胎. ...

大家唔係當事人又唔係案內人, 唔好妄下判斷, 小貓就覺得, 係意外 個媽咪疏忽照顧獨留個bb向屋裡面, 到出左事, 驚惶失措學我地既大話..英咁, 唔經大腦作個自以為天衣無"逢"既故仔(見佢之前幾日向都推部吉既bb車出入己經睇得出, 佢係"精"心怖局架啦)...就唔駛犯疏忽照顧兒童依條罪, 點知我地香港人咁熱心幫佢搵bb..時間越拖越長紙係包唔住火架.........唉.......真係..腦..殘..同埋真係浪費大家既擔心同埋時間

頂部
小妙=]*
論壇細路

點數 : 33
人氣 : 0

原帖由 bicycle1127 於 2013-12-4 01:10 發表
今日終於有一些時間睇新聞,卻令我感覺天氣雖回暖反而心寒,想不到事情不但峰回路轉,更是向最壞方向發展,現在只有一個問題;是媽媽不少心令她死亡,又或者是他殺呢?投個票,講講你的想法吧.... ...

應該係他殺, 兩女爭男人的結果

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 小妙=]* 於 2014-1-21 17:27 發表

應該係他殺, 兩女爭男人的結果

唔係喎, 如果兩女為左爭個個男人, 個結果應該係兩個只能活一個, 嘻

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...