論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 【已結束】*端午節 K8迎夏殺BB團!!*
★*~SuKi~*☆
版主

點數 : 14720
人氣 : 1785
狀態 : 離線
【已結束】*端午節 K8迎夏殺BB團!!*

各位 越黎越接近6月6日啦
恭喜賀喜~

活動日期 : 6月6日(星期一) *紅日來的*
集合時間 :  2:30p.m.
集合地點 : 屯門港鐵站(總站) C2出口
乘車路線:屯門港鐵站(總站) C2出口 -> K52 港鐵接駁巴士->龍鼓灘 (K52總站)
如果想自己問車入去既朋友!!!我book左場地3點半,龍鼓灘有car park!!
欲知更詳細資訊請點此連結:
http://forum.key8.com/viewthread.php?tid=1593324

集合地點係屯門西鐵站C2出口,
記住 今次活動並不需要預先繳款,如果有人向你索取款項可向我們求助或查詢^^
呢3位版主會幫忙聯絡大家^^
Black_Vampire
helen4636  
豬神

如果自己識去就2點半集合地點等。
唔識去可以1點半 係紅磡火車站 2號月台 往屯門方向 5號車箱 JOIN我。1點35分就走 。
如果想JOIN 我或者唔識去 可以係呢度留言 求助。
我會逐一去大家留言板通知。
其餘人士如果無留意呢個PO 或者忘記左個活動而缺席,我會記名一次。

而今次無留電話號碼,我問過亦無回覆既朋友我會先取消你個名。
如果名單無你個名 請係活動區重新填表,並記得留電話。
如果無報名自己殺入黎又無事先同我講原因既朋友 sorry 唔歡迎你

出席名單:
★*~SuKi~*☆
Black_Vampire
helen4636  
豬神
火漾迷戀               
Kelvin  
鋯兒   
艾路奧  
jonathankong
wilson8821
kelvin仔!
Vincentlaw
370Z_MaN  
安娜
hayleychoi
stanleygp01   
クルス
飯團仔
toku
妖@@
MarcusL
Deka
西瓜太郎
【DOG脆】
ivanf
~~曉~~
啊迪
Sarada
manwai829
談戀愛已倦透了
BonBonBon
風之浪人
@air-boy@2

缺席名單:
@子風@     放飛機者(記名一次)   
威斯           放飛機者(記名一次)
@bonnie@ 放飛機者(記名一次)  
思前戀後    放飛機者(記名一次)
袓jo             (已提早通知未能出席)
*鋼琴家*  (已提早通知未能出席)
GATSBY313  (已提早通知未能出席)     
ar~man       (已提早通知未能出席)
coyboykiss  (曾出現紅磡,離開原因不明)

另外有幾位有通知我黎唔到 不作記名  以上人士記名一次
記名三次的人將不接受參與本板主任何活動

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
Vincentlaw
發貼專員

點數 : 4220
人氣 : 1203
請問係屯門港鐵站邊一個位等會比較適合?

因為一落電梯, 就有一頭一尾有兩個閘可以出咖...

頂部
[廣告]
hayleychoi
助理館主

點數 : 27203
人氣 : 1244

有無天水圍元朗屯門人組成一隊一齊去'SUKI小姐~幫我放大隻字放係POST到~我唔識去;

頂部
@air-boy@2
總版主

點數 : 16859
人氣 : 331
=.=...點解咁多人既...好事好事..

頂部
★*~SuKi~*☆
版主

原帖由 Vincentlaw 於 2011-6-1 16:54 發表
請問係屯門港鐵站邊一個位等會比較適合?

因為一落電梯, 就有一頭一尾有兩個閘可以出咖...

好抱歉係我疏忽 C2出口

頂部
★*~SuKi~*☆
版主

原帖由 @air-boy@2 於 2011-6-1 17:13 發表
=.=...點解咁多人既...好事好事..

唔知點解越來越多人

頂部
GATSBY313
論壇潮人

點數 : 1292
人氣 : 124

原帖由 ★*~SuKi~*☆ 於 2011-6-1 17:29 發表

唔知點解越來越多人

就好似跑馬仔咁 尾場先係最多人落注

頂部
★*~SuKi~*☆
版主

原帖由 GATSBY313 於 2011-6-1 17:32 發表

就好似跑馬仔咁 尾場先係最多人落注

可能係

頂部
Vincentlaw
發貼專員

點數 : 4220
人氣 : 1203

原帖由 ★*~SuKi~*☆ 於 2011-6-1 17:28 發表

好抱歉係我疏忽 C2出口

唔緊要,多謝你咖解答!

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 ★*~SuKi~*☆ 於 2011-6-1 16:44 發表
各位 越黎越接近6月6日啦
恭喜賀喜~

活動日期 : 6月6日(星期一) *紅日來的*
集合時間 :  2:30p.m.
集合地點 : 屯門港鐵站(總站) C2出口
乘車路線:屯門港鐵站(總站) C2出口 -> K52 港鐵接駁 ...

點解係"殺BB活動"

頂部
GATSBY313
論壇潮人

點數 : 1292
人氣 : 124

原帖由 龍貓BB 於 2011-6-1 18:24 發表

點解係"殺BB活動"

BB ( KILL )  

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 GATSBY313 於 2011-6-1 18:25 發表

BB ( KILL )  

哈哈, 我讀得書少..咁唔係bb殺咩....點會係殺bb....殺龍巴斯嘛, 唔會巴斯殺龍, 嘻

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...