論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

投票標題: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?  多選 : 最多可選 14 項 [參與投票的會員]
1. 食開辣, 可食少少辣
2. 食開辣, 可食中辣
3. 食開辣, 可食大辣
4. 唔食辣
5. 唔食辣, 但會食米線
6. 譚仔雲南米線
7. 川之味麻辣米線
8. 傷心酸辣粉
9. 貴麻橋麻辣米線
10. 裕一品四川麻辣米線
11. 雲南桂林過橋米線
12. 大拇指食坊
13. 雲貴軒米線
14. 其他 : 請註明店名及好食推介
對不起,您無權投票。

標題: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?
小你@小我
論壇新星

點數 : 372
人氣 : 15
狀態 : 離線

原帖由 〝麻﹏飯〞 於 2011-9-5 00:42 發表

係...佢除左果個x泥白肉好d之外,
乜送都唔係好岩食= =

你去試下傷心酸辣粉既蒜泥白肉....你會愛上佢....死啦
俾你地講到我好想食tim

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
風~之浪人
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 33624
人氣 : 2116
佐敦
鄉川酸辣粉
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=31799

好耐無去食丫~~來跟應該會去~^^
口水雞,水煮魚~正~!!!

頂部
[廣告]
小你@小我
論壇新星

原帖由 beebebb 於 2011-9-5 00:51 發表

其實我係指譚仔唔係三哥我唔食@@

譚仔..三哥...四哥...都唔好食哈哈
乖啦....試試其他

頂部
風~之浪人
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

川菜就去滿江紅丫~
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13249
炒土豆絲超正~我同fd去~一人食一碟都仲得~Hahahaha

頂部
風~之浪人
論壇武仕

原帖由 〝麻﹏飯〞 於 2011-9-5 00:23 發表
麻辣米線....
不過開始有d厭...同埋...我唔明譚仔點解有咁多人中2~~~

hahahaa~係啦係啦~譚仔都唔知做乜咁多人鍾意食~~

幾時得閒去食飯丫~^^

頂部
小你@小我
論壇新星

原帖由 風~之浪人 於 2011-9-5 01:04 發表
川菜就去滿江紅丫~
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13249
炒土豆絲超正~我同fd去~一人食一碟都仲得~Hahahaha

川菜/.....my 飛活...下次去試試...
多謝推介

頂部
風~之浪人
論壇武仕

原帖由 小你@小我 於 2011-9-5 01:07 發表

川菜/.....my 飛活...下次去試試...
多謝推介

正丫~~~
講辣...我都好鍾意食避風塘炒野...~_~...好正...

頂部
極度跳制寶寶^^
論壇細路

點數 : 77
人氣 : 12
桂林雲南米缐.

頂部

論壇新星

點數 : 234
人氣 : 7
我呀我呀><!!
我好中意食米線嫁

頂部
kaka2012
論壇細路

點數 : 70
人氣 : 8

Re: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?

多謝分享! 我個人喜歡少辣!  馬上減肥,辦法問我
http://ecfit.kfhk.net

頂部
superxj
論壇潮人

點數 : 1402
人氣 : 4

旺角 新之城附近有間香格里拉超級正

頂部
kaka2012
論壇細路

點數 : 70
人氣 : 8

Re: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?

[url][/url] 香港鐵人李致和
[url][/url]   
2010康寶萊HERBALIFE BRAND 世界各地的運動員
[url][/url] 台灣賀寶芙-賴志宏的減肥見證

營養代餐已被美國食物及藥物管理局(FDA)及世界衛生組織(WHO)
認定為最健康及有效的減肥方法。全球第一的營養及體重控制公司
好多運動員均有服用其產品, 呢d營養補充品可以同時增重、保健及減肥
因為可以用營養控制你日常膳食中卡路里的吸收及支出
我開始使用的頭兩個月,減左18磅,條腰瘦左4吋
重改善我長期便秘既問題及暗倉問題
填寫以下問卷,會有專人1對1教返你點樣健康減重
http://ecfit.kfhk.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...