論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

投票標題: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?  多選 : 最多可選 14 項 [參與投票的會員]
1. 食開辣, 可食少少辣
2. 食開辣, 可食中辣
3. 食開辣, 可食大辣
4. 唔食辣
5. 唔食辣, 但會食米線
6. 譚仔雲南米線
7. 川之味麻辣米線
8. 傷心酸辣粉
9. 貴麻橋麻辣米線
10. 裕一品四川麻辣米線
11. 雲南桂林過橋米線
12. 大拇指食坊
13. 雲貴軒米線
14. 其他 : 請註明店名及好食推介
對不起,您無權投票。

標題: 有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?
Mika_T
論壇潮人

點數 : 1407
人氣 : 245
狀態 : 離線
有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉?

有幾多人鍾意食麻辣米線/酸辣薯粉? 食開邊間? 有冇好食推介?

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部

論壇潮人

點數 : 1642
人氣 : 193
TST星林居米線,,,,,,

頂部
[廣告]
小你@小我
論壇新星

點數 : 372
人氣 : 15

佐敦長樂街有間好似叫....雲貴川....好正

頂部
NaoKi@LoK
論壇之光

點數 : 436
人氣 : 6
回覆 #3 小你@小我 的帖子

你係味指沾仔記隔離果間
如果係既話己經執左
得番荃灣同紅磡

PS:  云貴川真係好好食=D

頂部
beebebb
論壇新星

點數 : 130
人氣 : 8
我係食譚仔(三哥)
唔係3哥我唔食架-_________________-!!!

頂部
小你@小我
論壇新星

執左咩
我唔記得隔離係唔係沾仔記..

頂部
〝麻﹏飯〞
論壇達人

點數 : 3280
人氣 : 187
麻辣米線....
不過開始有d厭...同埋...我唔明譚仔點解有咁多人中2~~~

頂部
小你@小我
論壇新星

原帖由 〝麻﹏飯〞 於 2011-9-5 00:23 發表
麻辣米線....
不過開始有d厭...同埋...我唔明譚仔點解有咁多人中2~~~

nono...我一D都唔中意...湯底淡而冇味

頂部
〝麻﹏飯〞
論壇達人

點數 : 3280
人氣 : 187

原帖由 小你@小我 於 2011-9-5 00:26 發表

nono...我一D都唔中意...湯底淡而冇味

係...佢除左果個x泥白肉好d之外,
乜送都唔係好岩食= =

頂部
Mika_T
論壇潮人

原帖由 〝麻﹏飯〞 於 2011-9-5 00:42 發表

係...佢除左果個x泥白肉好d之外,
乜送都唔係好岩食= =

最初頭得2-3間分店果時個湯底咪好食囉.
而家開到周圍都係, 個湯底就差左好多.
蒜泥白肉同麻辣豬耳幾好食.

頂部
Mika_T
論壇潮人

原帖由 beebebb 於 2011-9-5 00:16 發表
我係食譚仔(三哥)
唔係3哥我唔食架-_________________-!!!

可以試下其他嫁嘛~

頂部
beebebb
論壇新星

點數 : 130
人氣 : 8

原帖由 Mika_T 於 2011-9-5 00:49 發表

可以試下其他嫁嘛~

其實我係指譚仔唔係三哥我唔食@@

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...