論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 賀仙台店重開! visvim FBT KUDU JP首玩Vibram底
janetwcm
論壇新星

點數 : 114
人氣 : 49
狀態 : 離線
賀仙台店重開! visvim FBT KUDU JP首玩Vibram底

大家都知每年的10月1日,是中國的國慶日,不過2011年的10月1日,對日本潮界亦是一件值得紀念的日子,或者這樣說,是「V迷」的大日子,皆因因3‧11事件而停業的F.I.L.仙台店,在這一天正式重開!

為慶祝這次潮界大事,兼順勢再為仙台災民打氣,就推出了這次的別注鞋款「FBT KUDU JP」。visvim FBT KUDU JP其實是一雙「意日混血兒」,首次採用意大利「鞋底王」Vibram,取代往常的Folk底之餘,鞋舌內亦繡上「MADE IN JAPAN」的皮tag,標榜鞋身是「純日本製作」。另外,由4種不同色調KUDU(南非獨有的大羚羊)皮革拼成的鞋身,設計靈感是源自季初推出的「SKAGWAY SEMINOLE」(即一對揉合丹寧和七彩麂皮物料的鞋作),而鞋頭亦由以往脹身,改成較為扁身的設計,絕對是百份百誠意之作!

visvim FBT KUDU JP(F.I.L.仙台店限定)

$6,580

靚 <3

本帖最近評分記錄
kk2056h02   2011-10-16 22:47  點數  +3   讚賞
kk2056h02   2011-10-16 22:47  人氣  +3   讚賞
如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
kk2056h02
論壇達人

點數 : 2671
人氣 : 346
好有興趣ar ;(  haa

頂部
[廣告]
janetwcm
論壇新星

原帖由 kk2056h02 於 2011-10-16 22:47 發表
好有興趣ar ;(  haa

好強大阿!!~ ha ha

頂部
kk2056h02
論壇達人

回覆 #3 janetwcm 的帖子

潮流野買唔起. 跟唔起;(  hehe

頂部
janetwcm
論壇新星

原帖由 kk2056h02 於 2011-10-16 23:01 發表
潮流野買唔起. 跟唔起;(  hehe

哈哈bro
可以自己DIY一對出黎既..
可以 用vans做打底或者其他鞋
有牌子都仿做左對似rick owen 既感覺既鞋出黎
幾好睇嫁,我想買  哈哈shy ><

頂部
kk2056h02
論壇達人

回覆 #5 janetwcm 的帖子

洗唔洗我幫妳diy下先xd?  我都跟緊個哥哥仔學野.  but鞋就無咩信心

rick owen ><><><><

頂部
janetwcm
論壇新星

原帖由 kk2056h02 於 2011-10-16 23:08 發表
洗唔洗我幫妳diy下先xd?  我都跟緊個哥哥仔學野.  but鞋就無咩信心

rick owen >

DIY緊啲咩? 邊個哥哥仔阿?!`哈哈
我自己想試下DIY個褲...  ;s

頂部
kk2056h02
論壇達人

回覆 #7 janetwcm 的帖子

佢diy牛仔褲主要, 之前上網都有教下人diy,  我都想搵條褲泥玩下.

頂部
janetwcm
論壇新星

原帖由 kk2056h02 於 2011-10-16 23:16 發表
佢diy牛仔褲主要, 之前上網都有教下人diy,  我都想搵條褲泥玩下.

DIY牛仔褲應該幾好玩

我鍾意Visible washed denim 混合OVER THE STRiPES x mastermind JAPAN denim li種牛仔褲既感覺好似你個牛仔褲既個種感覺但係全部都只係男裝我無感高買5到合適的 :S

li個句子打左好7分鐘都有 0.o

頂部
kk2056h02
論壇達人

原帖由 janetwcm 於 2011-10-16 23:28 發表

DIY牛仔褲應該幾好玩

我鍾意Visible washed denim 混合OVER THE STRiPES x mastermind JAPAN denim li種牛仔褲既感覺好似你個牛仔褲既個種感覺但係全部都只係男裝我無感高買5到合適的 :S

li個句子打左好7分鐘都 ...

咩都玩下啦。  我想買牛仔褸 但又怕吾岩我

頂部
janetwcm
論壇新星

原帖由 kk2056h02 於 2011-10-17 00:02 發表

咩都玩下啦。  我想買牛仔褸 但又怕吾岩我

好好我番香港就試下啦
我想像過係你身上會係點喇,都好睇奇實都係睇你點襯

頂部
kk2056h02
論壇達人

回覆 #11 janetwcm 的帖子

衰野真有我心,haha  我自己都想像唔到><

頂部