論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

投票標題: 其實Key8係咪色情網站 (投票喇)  多選 : 最多可選 8 項 [參與投票的會員]
Key8係色情網站
Key8係唔係色情網站
我好滿意Key8網站
我已經對Key8既管理政策十分失望,已計劃唔再玩
我已經對Key8既管理政策十分失望,但會繼續玩
我係呢度搵朋友
我係呢度搵性伴侶
我係呢度搵援交
我係呢度乜春野都搵唔到,只見有人露械
班人精蟲上腦無得救
班精蟲人搞到個個人既主頁都已經無存在價值,因為跟本已經信唔過
乜而家做朋友要性交架?Oh 屎
乜而家做朋友約出來等於係援交架? Oh 屎
乜而家做朋友約出來就要比人渣胸架? Oh 屎
呢度叫乜鬼做交友網,不如叫找性伴侶網咪算lor
Key8 唔需要理會員在網站發放色情資料
Key8 無妥善監管會員在網站發放色情資料感到失望,應盡快改善
Key8 有監管會員在網站發放色情資料但做得唔夠好,需改善
對不起,您無權投票。

標題: 其實Key8係咪色情網站 (投票喇)
HV3718
論壇之光

點數 : 766
人氣 : 93
狀態 : 離線
我嚟哩度只係想識朋友啫
班谷精友上嚟都唔知搞乜

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
巨乳
論壇之光

點數 : 520
人氣 : 9

原帖由 HV3718 於 2011-10-23 16:01 發表
我嚟哩度只係想識朋友啫
班谷精友上嚟都唔知搞乜

好差好醜惡

頂部
[廣告]
朗豪坊
論壇細路

點數 : 85
人氣 : 3

想飲奶諗起你,推post

頂部
SteveJobs
論壇細路

點數 : 74
人氣 : 0
Adult contents are not allowed in Apple

頂部
豬神
總版主

點數 : 22768
人氣 : 2513
你呢d 傾斜性o既投票選項, d 人又係咪可以開個 post 問下大家贊唔贊成投票 post 內定答案呢?

頂部
vvbv1
論壇細路

點數 : 94
人氣 : 15

我可唔可以投key8係一個交友網, 只不過同其他地方一樣, 都有色情既地方架

頂部
喬羽霏
發貼專員

點數 : 2332
人氣 : 1398
回覆 #1 巨乳 的帖子

一幅裸體照,以藝術眼光看,它是藝術傑作。以有色的眼光看,則是淫繪。所以同樣的K8網站
的運用,端看你的出發點,交朋友,認識朋友都是正常的社交觀念,如果使用者的用意,本就
是偏狹的思想,當然所呈現的就是不良的回應,管理是制式化的表面規定,但使用者的思想及
用意,就不是外人所能掌控的,最後,喜愛此站的朋友,請珍惜,愛護它的存在,使它如清流
般源源流長。

頂部
巨乳
論壇之光

點數 : 520
人氣 : 9

原帖由 豬神 於 2011-10-25 02:18 發表
你呢d 傾斜性o既投票選項, d 人又係咪可以開個 post 問下大家贊唔贊成投票 post 內定答案呢?

人要如何投票是有選擇的,你所指的傾斜性選項如果人是不認同,就唔會選落去,何況選項不是傾斜,只是某人思想傾斜覺得此post是傾斜

頂部
黑色烏冬
版主

點數 : 4653
人氣 : 482

原帖由 喬羽霏 於 2011-10-25 11:10 發表
一幅裸體照,以藝術眼光看,它是藝術傑作。以有色的眼光看,則是淫繪。所以同樣的K8網站
的運用,端看你的出發點,交朋友,認識朋友都是正常的社交觀念,如果使用者的用意,本就
是偏狹的思想,當然所呈現的就是不良的回應,管理是制式化 ...

係色情定藝術大部份唔係取決於看的人~
而是創作的人~

頂部
ξξ幻化成風ξξ
論壇細路

點數 : 66
人氣 : 4

其實比果d人貼色情照,
d人先會小心果d貼色情照的a/c

我係呢度搵援交x6人<---投=o=

頂部
豬神
總版主

點數 : 22768
人氣 : 2513

原帖由 巨乳 於 2011-10-25 17:50 發表

人要如何投票是有選擇的,你所指的傾斜性選項如果人是不認同,就唔會選落去,何況選項不是傾斜,只是某人思想傾斜覺得此post是傾斜

[td=1,1,28%]Key8係色情網站  22 (7.28%)
[td=1,1,28%]Key8係唔係色情網站  16 (5.30%)
[td=1,1,28%]我好滿意Key8網站  15 (4.97%)
[td=1,1,28%]我已經對Key8既管理政策十分失望,已計劃唔再玩  13 (4.30%)
[td=1,1,28%]我已經對Key8既管理政策十分失望,但會繼續玩  16 (5.30%)
[td=1,1,28%]我係呢度搵朋友  38 (12.58%)
[td=1,1,28%]我係呢度搵性伴侶  9 (2.98%)
[td=1,1,28%]我係呢度搵援交  6 (1.99%)
[td=1,1,28%]我係呢度乜春野都搵唔到,只見有人露械  21 (6.95%)
[td=1,1,28%]班人精蟲上腦無得救  21 (6.95%)
[td=1,1,28%]班精蟲人搞到個個人既主頁都已經無存在價值,因為跟本已經信唔過  17 (5.63%)
[td=1,1,28%]乜而家做朋友要性交架?Oh 屎  18 (5.96%)
[td=1,1,28%]乜而家做朋友約出來等於係援交架? Oh 屎  14 (4.64%)
[td=1,1,28%]乜而家做朋友約出來就要比人渣胸架? Oh 屎  12 (3.97%)
[td=1,1,28%]呢度叫乜鬼做交友網,不如叫找性伴侶網咪算lor  18 (5.96%)
[td=1,1,28%]Key8 唔需要理會員在網站發放色情資料  6 (1.99%)
[td=1,1,28%]Key8 無妥善監管會員在網站發放色情資料感到失望,應盡快改善  22 (7.28%)
[td=1,1,28%]Key8 有監管會員在網站發放色情資料但做得唔夠好,需改善

首先你真係唔明咩叫傾斜性選項..
紅字左o既基本上意思略同..
而你設定多選, 基本上呢個投票o既選項只係依據你o既傾斜意願, 以一個不公平o既原則為前題
推廣緊你內心o既答案, 誘導網友支持你..
至於做左幾多票唔洗講啦.. 你自己清楚..

你搞清楚咩叫色情網站先好搞投票啦..
而家d 細路小小事係到化到天咁大.. , 博出位?

頂部
ξξ幻化成風ξξ
論壇細路

點數 : 66
人氣 : 4

路過吹下水m原帖由 "巨乳"post<===咁改個咁ac名有冇問題呢?

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...