論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

投票標題: 其實Key8係咪色情網站 (投票喇)  多選 : 最多可選 8 項 [參與投票的會員]
Key8係色情網站
Key8係唔係色情網站
我好滿意Key8網站
我已經對Key8既管理政策十分失望,已計劃唔再玩
我已經對Key8既管理政策十分失望,但會繼續玩
我係呢度搵朋友
我係呢度搵性伴侶
我係呢度搵援交
我係呢度乜春野都搵唔到,只見有人露械
班人精蟲上腦無得救
班精蟲人搞到個個人既主頁都已經無存在價值,因為跟本已經信唔過
乜而家做朋友要性交架?Oh 屎
乜而家做朋友約出來等於係援交架? Oh 屎
乜而家做朋友約出來就要比人渣胸架? Oh 屎
呢度叫乜鬼做交友網,不如叫找性伴侶網咪算lor
Key8 唔需要理會員在網站發放色情資料
Key8 無妥善監管會員在網站發放色情資料感到失望,應盡快改善
Key8 有監管會員在網站發放色情資料但做得唔夠好,需改善
對不起,您無權投票。

標題: 其實Key8係咪色情網站 (投票喇)
AceGenesis
論壇潮人

點數 : 1523
人氣 : 21
狀態 : 離線
回覆 #1 巨乳 的帖子

依個世界一定有好人同壞人....正常人同唔正常的人.......其實只要唔著重佢地的行為...生活都一樣可以咁過正正常常.....重點係冇佢地依D壞人同唔正常的人...又點顯得我地係好同正常呢......依個問題可以好好反思下......

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
張樂言
論壇之光

點數 : 679
人氣 : 80
幾認同-0-

頂部
[廣告]
Free8
論壇達人

點數 : 5395
人氣 : 78

我係呢度乜春野都搵唔到,只見有人露械
Key8 有監管會員在網站發放色情資料但做得唔夠好,需改善

頂部
Free8
論壇達人

其實不如請一個專打擊違規會員的管理者

頂部
西航
發貼專員

點數 : 7091
人氣 : 781

原帖由 Free8 於 2012-4-26 14:02 發表
其實不如請一個專打擊違規會員的管理者

<---你好! 我係= ="
但Free8兄 我地想打擊都無用  館主唔比我地鎖A/C 鎖IP 只能一個一個POST去刪

頂部
Free8
論壇達人

原帖由 西航 於 2012-8-6 02:53 發表

哈,那沒辦法啦~~~不過有新既領悟,只見到仔女互溝,沒乜心機上黎

頂部
tbtt
論壇新星

點數 : 178
人氣 : 12
該管既唔管,管埋d小事

頂部
陳建宏
論壇新星

點數 : 369
人氣 : 109
呢度係溫馨O既一刻館,唔係色情網站,管理員當然有做野,大家見到有咩唔妥記得幫幫手通知管理員,我一直都有咁做,講真人地係睇唔晒,大家不如一齊出一分力

頂部
寧水月
版主

點數 : 3308
人氣 : 155

原帖由 ※說好的幸福※ 於 2011-10-23 15:22 發表
如果我地平時係出面可以識到fd
就唔使黎呢到揾fd啦!!
[知人口面,不知心....]

希望key8個管理員,可以再做好D啦....

Yes yes yes 我搵左八年都找不到女仔fd

頂部
愛道
論壇之光

點數 : 634
人氣 : 48

原帖由 雷大神 於 2011-10-22 23:59 發表
就算警告字句出了
又有幾多未夠18歲的人會乖乖的去點「本人未滿十八歲」??

呢一個只係將責任推落使用者身上嘅古惑招姐 ! 唔好咁認真 !

頂部
愛道
論壇之光

點數 : 634
人氣 : 48

我覺得KEY8擁有人唔做野 , 係因為想食埋香港警務處個廣告收益 , 因為真係長食長有 !

頂部
bicycle1127
版主

點數 : 26041
人氣 : 985

原帖由 愛道 於 2013-2-6 02:01 發表
我覺得KEY8擁有人唔做野 , 係因為想食埋香港警務處個廣告收益 , 因為真係長食長有 !

都係唔明,可以講清楚D~~

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...