論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 各區招募見習版主 !!!
安娜
助理館主

點數 : 48583
人氣 : 7798
狀態 : 離線
各區招募見習版主 !!!

由於人手不足 , 現正招募 見習版主 , 邊學邊做 !!

因為key8正正需要有熱誠 , 有責任感的版主啊 !!  

有意者請PM我或回覆此貼申請

請填寫以下資料:

1. 會員稱呼 /  A/C

2. 年齡 / 性別

3. 居住地點 (香港/澳門/海外)

4. 申請版面名稱

5. 每天可以管理的時間

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱)

7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?

見習版主的工作包括 :

你會被分配到一個實習地區是  , 例如 :快樂貼圖

工作分幾部分 :

1) 按照每區的版規去管理

2) 每日發新主題 (如:自拍區可貼你的自貼相 , 明星區可貼明星相

3) 把有人氣 / 精彩的帖子 set為精華

4) 如有會員發新主題 , 你可以加分給他

5) 如有會員犯版規 , 你可以扣分 / 把犯規的地方改正過來 (當然要有合理理由)

6) 把你的版區變身為最受歡迎的版區 , 令自己成為人氣版主

實習期三個月 , 三個月內表現良好將會正式成為版主

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
minicheung0509
論壇細路

點數 : 98
人氣 : 41
我想做一個版主,
因為,我成日都比呢個網既人騷擾,
為左以免令其他人受到騷擾,
我就想做一個版主,可能你會覺得我年紀仲細,
五識諗,但我同你講,我諗得清清楚楚先黎報名.
希望你會比我做版主.

1;我叫彤彤
2;本人是女性,今年12歲.
3;我住新界天水圍.
4;趣味Iq題
5;我平時成日都會睇好多好好笑既笑話,而且屋企仲有好多iq書添.我希望我可以向大家分享下我睇到既笑話,大家都可以一齊笑.我更會為key8管理好呢個網站,吾會比網友系道胡說八道,講粗口!
6;我每日最多可以管理5小時,最少有2小時.
7;我沒有經驗,但我對自己非常有希望.
8;我會不斷向我認識的key8朋友宣傳,facebook,3boys2girls,然後1傳10,10傳100.

可能我的年紀太少,但我會付出一切,幫助他人.

本帖最近評分記錄
rYan   2013-9-3 19:26  人氣  +3   支持支持
西航   2012-2-24 18:32  人氣  +1   認同你既熱誠 不過您要清楚版主其實是處理 ...
頂部
[廣告]
安娜
助理館主

原帖由 minicheung0509 於 2012-2-23 00:17 發表
我想做一個版主,
因為,我成日都比呢個網既人騷擾,
為左以免令其他人受到騷擾,
我就想做一個版主,可能你會覺得我年紀仲細,
五識諗,但我同你講,我諗得清清楚楚先黎報名.
希望你會比我做版主.

1;我叫彤彤
2;本人是女性 ...

已pm ^^

頂部
❀GinetBaby❀
論壇新星

點數 : 233
人氣 : 55
1  叫我英文名,
2  13歲,年齡細唔代表唔成熟!!女性!
3  我住港島
4  我想做 時尚潮流 見習版主
5  我放假都會上網,一個禮拜放兩日,上網大較3、4個鐘。
    如果得閒就用手機上,都可以上到黎管理下。咁應該每日都上到。
6  我無相關經驗,但我有信心,我會做好呢份工!畀機會我試下!
7  我會日日上黎管理,同朋友講!係fb傳開去!

頂部
安娜
助理館主

原帖由 ❀GinetBaby❀ 於 2012-2-27 11:49 發表
1  叫我英文名,
2  13歲,年齡細唔代表唔成熟!!女性!
3  我住港島
4  我想做 時尚潮流 見習版主
5  我放假都會上網,一個禮拜放兩日,上網大較3、4個鐘。
    如果得閒就用手機上,都可以上到黎管理下。咁應該每日都上到。
6  我 ...

~~你不是要幫手打擊不良風氣嗎 ??

本帖最近評分記錄
亞揚77   2012-9-28 13:50  人氣  +1   有趣
頂部
❀GinetBaby❀
論壇新星

點數 : 233
人氣 : 55

回覆 #5 安娜 的帖子

係啊!打擊不良風氣!!打倒網上援交!!發佈不良照片!!
補充:英文名係Ginet

我都想做  吹水茶座 見習版主,打擊不良風氣!!
但我鐘意扮靚,所以想申請埋時尚潮流 見習版主!!

頂部
TszhoLeung
論壇新星

點數 : 138
人氣 : 21
1. 會員稱呼 /  A/C  Tszho Leung

2. 年齡 / 性別  19/男 (不過因為個人經歷..朋友眼中想法做事手法已能當老爸有餘)

3. 居住地點 (香港/澳門/海外) 香港元朗

4. 申請版面名稱 婚姻感情/徵友專區 (其他亦可商量考慮)

5. 每天可以管理的時間 日間可在辦公室不定時打理/夜間6-12

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱) 真實物流人事管理only

宣傳:透過facebook、各大聊天軟件、及其他網站(如有接受刊登)。
管理:透過個人看法、經驗等解答會員疑難,打擊不良風氣及無意思的留言

頂部
安娜
助理館主

原帖由 TszhoLeung 於 2012-2-27 12:34 發表
1. 會員稱呼 /  A/C  Tszho Leung

2. 年齡 / 性別  19/男 (不過因為個人經歷..朋友眼中想法做事手法已能當老爸有餘)

3. 居住地點 (香港/澳門/海外) 香港元朗

4. 申請版面名稱 婚姻感情/徵友專區 (其他亦可商量考 ...

PM你

頂部
安娜
助理館主

原帖由 ❀GinetBaby❀ 於 2012-2-27 12:25 發表
係啊!打擊不良風氣!!打倒網上援交!!發佈不良照片!!
補充:英文名係Ginet

我都想做  吹水茶座 見習版主,打擊不良風氣!!
但我鐘意扮靚,所以想申請埋時尚潮流 見習版主!! ...

PM 你

頂部
Gif.Tz
論壇之光

點數 : 757
人氣 : 130

Gif.tz
2. 年齡 / 性別
21 / m
hk
4. 申請版面名稱
體育
整日
暫無
首先將關於體育無關既post del
再訂立一些規則
至於宣傳 只要開post 有圖有link 有文字就可以加分

頂部
安娜
助理館主

原帖由 Gif.Tz 於 2012-2-29 14:44 發表
Gif.tz
2. 年齡 / 性別
21 / m
hk
4. 申請版面名稱
體育
整日
暫無
7. 你會怎樣宣傳和管理你的論 ...

pm你

頂部
小賢Xd
論壇潮人

點數 : 1604
人氣 : 88

- 小賢xD
2. 年齡 / 性別
- 17/M
- HK
4. 申請版面名稱
- 徵友專區
- Although我唔可以長時間咁上.我至少日日都有2至3小時係key8的~
- 冇呀= =但我會好認真咁做好e份工=]
- del曬一d 唔係真心文友的post
- 向身邊的朋友,同學介紹佢地玩key8~
- 訂立一些規則

本帖最近評分記錄
hayleychoi   2012-5-3 00:12  人氣  +1   0.0...到各區發言也很重要....!!
頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...