論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 各區招募見習版主 !!!
Rexchau
版主

點數 : 2697
人氣 : 93
狀態 : 離線
安娜姐~我~
1;Rex
2;我本人是男性,今年25歲.
3;我住新界天水圍.
4;K8活動區 » 活動花絮(其他都OK嫁, EX:以酒會友~)
5: 唔訂嫁Bor~During the office hours and night time
6: hehaclub...(不過已關)
7;因為多數既活動都有我份XD, 大多參加者都識我~So拎相放上黎方便些~XD

本帖最近評分記錄
〝麻﹏飯〞   2012-4-14 23:47  人氣  +3   支持!!! 有責任感~!!
如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
Free8
論壇達人

點數 : 5155
人氣 : 78
請問一下版主相關工作是什麼,還有沒有什麼必要議程

例如限定每天上線時間、定期開討論會議等等事務,煩請告知,謝謝

頂部
[廣告]
龍祥潮帮
論壇 BB

點數 : 8
人氣 : 0

..

頂部
龍祥潮帮
論壇 BB

點數 : 8
人氣 : 0

原帖由 Free8 於 2012-3-21 14:54 發表

例如限定每天上線時間、定期開討論會議等等事務,煩請告知,謝謝

更多NIKE,ADIDAS

頂部
魯恭~3~
論壇鐵人

點數 : 6774
人氣 : 693
[quote]原帖由 龍祥潮帮 於 2012-3-31 02:32 發表
更多NIKE,ADIDAS网址:]
龍祥潮帮!!!

頂部
安娜
助理館主

點數 : 48583
人氣 : 7798

原帖由 Free8 於 2012-3-21 14:54 發表

每天上線時間就無限定的 , 但真的希望版主當自己所屬版區係facebook一樣 , 每天都花時間打理一下 , 務求令到人氣上升 ^^

至於定期開討論會議亦係有的 , 你可以去活動花絮區睇返之前都版主會議相片

我心目中最理想就一至兩個月開一次版主聚會 , 由各區大版主各自主持 , 大家自發去交流一下 , 分享心得

頂部
安娜
助理館主

原帖由 Rexchau 於 2012-3-21 14:50 發表
安娜姐~我~
1;Rex
2;我本人是男性,今年25歲.
3;我住新界天水圍.
4;K8活動區 » 活動花絮(其他都OK嫁, EX:以酒會友~)
5: 唔訂嫁Bor~During the office hours and night time
6: hehaclub...(不過已關)
7;因為多數既 ...

請你每日幫手去望一望以酒會友呢區d帖 , 如有錯區幫手轉帖 , 如有會員直接留下個人資料 , 請扣分 & 將個人資料 del 走 , thx~~

最後 , 最重要 , 令到以酒會友呢個區興旺 , 介紹比多d朋友認識

頂部
朱古力奶糖
論壇新星

點數 : 346
人氣 : 8
1. 會員稱呼 /  A/C
    朱古力奶糖
2. 年齡 / 性別
     14.5/M
3. 居住地點 (香港/澳門/海外)
    hk
4. 申請版面名稱
     徵友專區
5. 每天可以管理的時間
   不定,,大多數都on到
6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱)
     冇吖xd呢次係第一次
7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?
    宣傳呢我就會係fb.QQ.MSN呢啲地方宣傳下拉~
   至於管理呢,,話管得好好就吾敢包既,,睇情況

頂部
安娜
助理館主

原帖由 朱古力奶糖 於 2012-4-14 23:05 發表
    朱古力奶糖
2. 年齡 / 性別
     14.5/M
    hk
4. 申請版面名稱
     徵友專區
   不定,,大多數都on到
6. 相關經驗 (如有, 請列出該論 ...

我pm你丫

頂部
張樂言
論壇之光

點數 : 679
人氣 : 80

請填寫以下資料:

- 張樂言

2. 年齡 / 性別
- 18 / m

- 香港

4. 申請版面名稱
- MTV區

- 晚上6pm-2am

- 香港討論區 - http://www.discuss.com.hk/
- 哲學版 (見習版主) (已完結)

- 種有其他已經del左架蚊型論壇, 做過榮譽會員﹑ 總區版主

7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?
宣傳: 用心做事, 自然會有人來睇 or share比d朋友仔, 舉辦加分小遊戲 例如小遊戲, 我會參考擔任香港討論區見習版主的經驗, 參考香港討論區加分遊戲的形式。

管理: 重整版面, 無關話題要del, 有獎有懲, 要好似大家庭咁, 同埋順便撐起香港真音樂

本人喜歡音樂多年, 但不可以說對音樂非常熟悉, 我有玩band, 有玩電結他, 木結他, bass, 鼓, 曾擔任3隊band主唱, 參加過多次歌唱比賽及演出

頂部
安娜
助理館主

原帖由 張樂言 於 2012-4-17 15:41 發表
請填寫以下資料:

- 張樂言

2. 年齡 / 性別
- 18 / m

- 香港

4. 申請版面名稱
- MTV區

- 晚上6pm-2am

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名 ...

我pm你丫

頂部
Toddy
論壇新星

點數 : 155
人氣 : 15

1. 會員稱呼 /  A/C :Toddy

2. 年齡 / 性別 :15

3. 居住地點 (香港/澳門/ ): 香港+澳門

4. 申請版面名稱:寵物天地

5. 每天可以管理的時間:4-5 小時

冇 但我會做好個論壇
7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?(PM我 THX)

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...