論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 各區招募見習版主 !!!
小烽xddd
論壇新星

點數 : 140
人氣 : 5
狀態 : 離線
1. 會員稱呼 / A/C :我叫小烽

2. 年齡 / 性別 :男;14歲

3. 居住地點 (香港/澳門/海外) :香港.

4. 申請版面名稱 :Relationship

5. 每天可以管理的時間 :晏就5點~夜晚11點

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱) :黑天使;hsisme(已關);屍魂介

7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?:管理:會用多d時間上黎睇下有冇人做錯野;盡量管理好個區;重整版面;del無用既post;有獎有罪..唔會針對人;
宣傳:分亨個key8上fb..不斷叫多d我既朋友入黎
同去其他壇到宣傳

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
安娜
助理館主

點數 : 48583
人氣 : 7798

原帖由 小烽xddd 於 2012-10-12 19:34 發表
1. 會員稱呼 / A/C :我叫小烽

2. 年齡 / 性別 :男;14歲

3. 居住地點 (香港/澳門/海外) :香港.

4. 申請版面名稱 :Relationship

5. 每天可以管理的時間 :晏就5點~夜晚11點

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱)  ...

按照慣例 , 你要由今日開始多多發言 , 大家會觀察你一段時間 , 表現良好將任命你為見習版主 !!
!!

頂部
[廣告]
sumsumbb
版主

點數 : 524
人氣 : 214

原帖由 安娜 於 2011-12-13 14:10 發表
由於人手不足 , 現正招募 見習版主 , 邊學邊做 !!

因為key8正正需要有熱誠 , 有責任感的版主啊 !!  

有意者請PM我或回覆此貼申請

請填寫以下資料:

1. 會員稱呼 /  A/C

2. 年齡 / 性別

3. 居住地點 (香港/澳 ...

我AC名係sumsumbb..18歲..女的..
我住係英國..我想申請版面名稱係違規會員and徵友專區..
我每天可以管理的時間至少有5-6個小時..我沒相關經驗..但我有信心的..因為我想申請違規會員版面的原因是知道有不少違規會員..特別係對於一些女會員造成不必要的影響..至於想申請徵友專區版面..是因為我在認識朋友的同時..有義務去幫助管理該版面..若我係徵友專區版主..正正可以以我的能力去回饋key8..雖然我剛剛上大學...未必可以準時上線..但係我會比心機的..希望給予我一個機會..謝謝

頂部
安娜
助理館主

原帖由 sumsumbb 於 2013-1-17 16:10 發表

我AC名係sumsumbb..18歲..女的..
我住係英國..我想申請版面名稱係違規會員and徵友專區..
我每天可以管理的時間至少有5-6個小時..我沒相關經驗..但我有信心的..因為我想申請違規會員版面的原因是知道有不少違規會 ...

多謝你的申請

你的實習期為 : 18/1/2013 至 17/4/2013

你的實習版區為 : 快樂貼圖

頂部
Vincenthui
論壇 BB

點數 : 2
人氣 : 0
想做見習版主

Hey, 我想做見習版主!

頂部
雷大神
論壇鐵人

點數 : 5666
人氣 : 207
狀態 : 在線

回覆 #41 Vincenthui 的帖子

請參考格式再正式申請
記得先選好版區

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751
其實我想知, 有幾多個見習版主, 升左做版主? 需唔需要驗身, 俾留位費, 面試, 查三世書..?嘻

頂部
衛蘭同衛詩
論壇之光

點數 : 985
人氣 : 1
1. 會員稱呼 / A/C : janice

2. 年齡 / 性別 : female, 28 years old

3. 居住地點 (香港/澳門/海外) : Hong Kong and china

4. 申請版面名稱 :大學生區 and 留學生活  

5. 每天可以管理的時間 :Night time 8 to 12

6. 相關經驗 (如有, 請列出該論壇名稱) : I teach microeconomics and social sciences and has 2 years of experience in higher education before moving to Hong Kong Urban Development.

7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?: i hope to be able to help students answer their queries in this forum and able to provide good advice to them. I feel that advertising is no use, only good content attract people and i believe i will be able
to do well.

頂部
寧水月
版主

點數 : 3308
人氣 : 155
1. 會員稱呼 /  寧水月

2. 年齡 / 性別 廿幾/女

3. 居住地點 (香港)

4. 申請版面名稱 美女廚房/吹水茶座

5. 每天可以管理的時間

6. 相關經驗 沒有

7. 你會怎樣宣傳和管理你的論壇呢?

可以長時間在線,工作比較FREE,7PM-1AM可以上KEY8,04年已經係會員架啦

好鐘意COOKING,會POST我既野食出黎比大家分享,叫多D朋友仔將佢地野食比我睇,放上黎

頂部
就這樣開始
論壇之光

點數 : 465
人氣 : 48

1.我叫林林
2.我今年13歲/F
3.我住係香港(馬鞍山)
4.台灣偶像團體
5.每天都會上,大約用一小時左右管理網頁
6.我並沒有經驗,但我會做好
7.我會叫key8的朋友,並叫他們宣傳出去

]如果有人對我評論、不滿,可以寫在網頁上,並會改進也會虛心接納
雖然我只有13歲,但我會努力

頂部
andrewavebreake
論壇之光

點數 : 553
人氣 : 85

2年前都想申請不過未遞form
已被xx話呢個forum 5需要...
真系冇言

頂部
安娜
助理館主

原帖由 就這樣開始 於 2013-4-4 14:17 發表
1.我叫林林
2.我今年13歲/F
3.我住係香港(馬鞍山)
4.台灣偶像團體
5.每天都會上,大約用一小時左右管理網頁
6.我並沒有經驗,但我會做好
7.我會叫key8的朋友,並叫他們宣傳出去

]如果有人對我評論、不滿,可以寫在網頁 ...

已 pm

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...