論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: ...........大家提防這個人!!key8名kur 住筲箕灣的
LordPhoto
論壇細路

點數 : 64
人氣 : 10
狀態 : 離線
咩人都有

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
NiGhosT
論壇新星

點數 : 178
人氣 : 1
甘既高度..甘既樣都呃到人..
我諗我要檢討下係咪應該生存落去

頂部
[廣告]
雞脾
論壇之光

點數 : 927
人氣 : 52

原帖由 Babie娃娃 於 2014-2-27 06:04 發表
無意中在facebook看到...
好熟面口所以post上來
多謝提供!!

佢key8名係Kur
最新資料
已有人指証見過佢相中人
塊面有好多暗瘡印的
身高158-163
住筲箕灣
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-f ...

這些機會不是屬於我的

頂部
s!u煙l0v
論壇細路

點數 : 38
人氣 : 0
我有朋友見過佢真人
佢話真係好矮同皮膚十分差
仲要同我朋友出街個陣摸佢
咁既人底佢俾人唱

頂部
Babie娃娃
論壇新星

點數 : 171
人氣 : 2

原帖由 `★玖蘭樞′ 於 2014-3-2 00:40 發表

其實佢又唔令仔又咁多暗瘡印都唔明點解會呃倒女

我就唔會鐘意d咁唔成熟嘅人 見到佢塊面咁多印就想嘔

頂部
Babie娃娃
論壇新星

原帖由 NiGhosT 於 2014-3-2 11:03 發表
甘既高度..甘既樣都呃到人..
我諗我要檢討下係咪應該生存落去

我覺得佢係用唔知咩手段去呃人 正常女仔都唔會鐘意d咁矮又爛面

頂部
Babie娃娃
論壇新星

原帖由 雞脾 於 2014-3-2 11:13 發表

這些機會不是屬於我的

good!!

頂部
Babie娃娃
論壇新星

原帖由 s!u煙l0v 於 2014-3-2 16:05 發表
我有朋友見過佢真人
佢話真係好矮同皮膚十分差
仲要同我朋友出街個陣摸佢
咁既人底佢俾人唱

謝謝你提供資料 又多一個人指証

頂部
`★玖蘭樞′
論壇細路

點數 : 24

原帖由 Babie娃娃 於 2014-3-2 19:41 發表

我就唔會鐘意d咁唔成熟嘅人 見到佢塊面咁多印就想嘔

好心佢磨下皮先溝女la  佢真係唔知醜無自知知明

頂部
Babie娃娃
論壇新星

原帖由 `★玖蘭樞′ 於 2014-3-2 23:27 發表

好心佢磨下皮先溝女la  佢真係唔知醜無自知知明

佢有就唔會呃女上床啦

頂部
pakm
論壇細路

點數 : 37

原帖由 YY. 於 2014-2-27 18:55 發表

與其r爛塊面成個怨婦咁質問人點解唔要距,不如潚灑d自己飛起距啦!自尊對一個女人好緊要!當一個教訓啦!睇清楚了解多d先一齊啦!傻妹!

認同!!

頂部
**PeACH**
論壇細路

點數 : 31

[qu]原帖由 Babie娃娃 於 2014-3-3 16:28 發表

佢有就唔會呃女上床啦 [/quote]

佢的確 我記得佢真係好矮仲矮過我,矮唔緊要最慘係多疤同性格好差

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...