論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: #《向賤男開火》*最新網絡騙案*各位女會員請小心注意)))
陳建宏
論壇新星

點數 : 369
人氣 : 109
狀態 : 離線
支持~應該將佢地網名+留言公開,久而久之希望可以杜絕呢種風氣,其實我都想開個POST做類似野等人唔好誤墮援交陷阱,不過如果唔係衰咸濕應該唔會中招所以都係唔理佢地

如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
Princess#Minnie
論壇潮人

點數 : 1684
人氣 : 382

原帖由 陳建宏 於 2014-4-16 03:14 發表
支持~應該將佢地網名+留言公開,久而久之希望可以杜絕呢種風氣,其實我都想開個POST做類似野等人唔好誤墮援交陷阱,不過如果唔係衰咸濕應該唔會中招所以都係唔理佢地 ...

雖然你唔認識我~o係仲係k3o既時候我已經有聽過你試唱"斷點"~亦係我最喜歡你唱的一首~
你要丫~
而我~亦會~
我只係做我認為應該做的事

頂部
[廣告]
陳建宏
論壇新星

原帖由 Princess#Minnie 於 2014-4-18 19:46 發表

雖然你唔認識我~o係仲係k3o既時候我已經有聽過你試唱"斷點"~亦係我最喜歡你唱的一首~
你要丫~
而我~亦會~

我識你呀米妮丫嘛~已經死剩好少key3人~我都係鍾意以前多d~依家都好少上~
我都唔記得左自己有錄過斷點=口=
但咁o岩早幾日又錄左有興趣聽下=)
http://www.akzone.com.hk/upload/file/6062.mp3

頂部
論壇潮人

原帖由 陳建宏 於 2014-4-19 15:30 發表

我識你呀米妮丫嘛~已經死剩好少key3人~我都係鍾意以前多d~依家都好少上~
我都唔記得左自己有錄過斷點=口=
但咁o岩早幾日又錄左有興趣聽下=)
http://www.akzone.com.hk/upload/file/6062.mp3 ...

你識我??我地以前有見過嗎??

嗯~我地依d"舊人"變晒做『滄海遺珠』~係難搵d嫁啦~哈哈~

唔好介意我坦白~你今次再翻唱"斷點"冇我以前聽你唱果次咁好~

唔知係因為你緊張定係其他原因~感情唔夠~同埋咬字有d唔清~有d拍子錯o左~

其實你本身把聲係好靚~要再努力d~今次俾你50分~下次目標要70-80分啦~

頂部
陳建宏
論壇新星

原帖由 Princess#Minnie 於 2014-4-19 15:41 發表

你識我??我地以前有見過嗎??

嗯~我地依d"舊人"變晒做『滄海遺珠』~係難搵d嫁啦~哈哈~

唔好介意我坦白~你今次再翻唱"斷點"冇我以前聽你唱果次咁好~

唔知係因為你緊張定係其他原因~感情唔夠~同埋咬字有d唔清~有d拍 ...

Princess#Minnie<===米妮囉=D

依家要見到200X年開AC我先敢留言XD

印象中以前我係唱唔到~~所謂感情其實係唱得好辛苦XD

頂部
論壇潮人

原帖由 陳建宏 於 2014-4-19 15:48 發表

印象中以前我係唱唔到~~所謂感情其實係唱得好辛苦XD

只記得果時聽感覺好憂傷~
雖然那時嗓音會比較幼嫩~

依家要見到200X年開AC我先敢留言XD  <~咩你講到好似遇見"化石"咁嚴重&恐怖呢~

頂部
陳建宏
論壇新星

原帖由 Princess#Minnie 於 2014-4-19 15:54 發表

只記得果時聽感覺好憂傷~
雖然那時嗓音會比較幼嫩~

講返正題~我覺係真係post d變態留言出黎開埋名係work的~

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 Princess#Minnie 於 2014-4-18 19:46 發表

你要丫~
而我~亦會~

噢, 原來大家係青梅竹馬, 妳地大家, 在撕票山下傷遇上, 總算是夫妻多於情侶 , 好歌好歌, 嘻

頂部
論壇潮人

原帖由 陳建宏 於 2014-4-19 16:40 發表

講返正題~我覺係真係post d變態留言出黎開埋名係work的~

果樣野其實都有好多人有做~
但成效一般~
而且那個acc通晒天可以開另一個再去呃~

咁所以~我不如講"行騙方式"好過~
大家唔係提防邊個名~
係提防邊一種"手段"

頂部
論壇潮人

原帖由 龍貓BB 於 2014-4-19 18:50 發表

噢, 原來大家係青梅竹馬, 妳地大家, 在撕票山下傷遇上, 總算是夫妻多於情侶 , 好歌好歌, 嘻

我地仲可以講o下o係依度o既"那些年"添

頂部
龍貓BB
論壇武仕
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

點數 : 46470
人氣 : 751

原帖由 Princess#Minnie 於 2014-4-19 19:14 發表

我地仲可以講o下o係依度o既"那些年"添

咁又係, 舊情人是個, 是最老去, 偏失身的記號.......往事, 真係只能回...味, 嘻

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...