論壇 吹水廣場 扮靚天地 情情愛愛 寵物天地 影視娛樂 K Fun區 資源分享 靈異地帶 數碼產品 快樂貼圖 休閒生活 興趣交流 學術文化 上班一族 本站資訊
搜尋  鄭家純買有線 曾健超出獄 董建華入瑪麗 行動電源 創業 ㄦ字腰女神 樂易玲細仔偷嘴裕美 彭于晏裝假狗 林志玲睡衣出鏡 搬屋 姚瑩瑩男人婆 廣州黃鱔哥 貴妃雞頭飯 菜刀切西多 車保 資助葉繼歡女富豪 直播殺人男自殺 學生千萬富翁 秋葵脆片 孕婦須知

標題: 係時候洗下白喇A_A
sylviamelody
論壇新星

點數 : 285
人氣 : 66
狀態 : 離線
係時候洗下白喇A_A

其實我之前網志D相唔係我黎嫁,
係我EX出軌嫁對象黎嫁
個女仔係我接左私影同條仔番大陸識嫁囉,
咁佢呢就係果日同人拎曬電話做朋友喎.
之後冇耐就提分手話唔適合啦...
跟住唔夠三個月佢又搵番我同我講都係放唔低我.
咁我當然係打佢一獲勁跟住同佢講"你食屎啦"

PO佢D相係想睇下有幾多人會起啖,
結果發現又真係好多人會起啖...我也是醉了

至於招能幹既兵仔呢...係真嫁喎A_A
不過可能同你地既認知唔太一樣囉
唔明既去GOOGLE/百度下啦
之前係大陸D網好似天涯貓扑度娘都收開嫁啦.
咁我本身就畫師黎既, 間唔中都會出下D同人作品.

D兵既作用呢, 就係個QQ群入面搞下基...比靈感我既
咁我間唔中又會影D福利比佢地既
香港就真係冇乜兵, 得幾個囉, 同埋佢地係唔識路出黎嫁
多數都係個RC/QQ度傾嫁咋.
咁我一早就好想可以係現實度觀察下佢地D基情係咪都可以好似係網絡度咁自然啦.
可能會比倒更多既靈感我呢
所以招兵就係咁解啦, 應招嫁人千奇唔好認為有咩著數喎, 除左ID外係冇嫁哈哈

咁呢我有陣時冇靈感個人係會好燥嫁,
身邊嫁朋友同兵仔都知嫁啦.
所以先至講到明, 冇耐心既就唔好應啦.
我自覺都唔算太過份既, 起馬我都冇其他類似樣貌或物質既要求先啦

我平時係冇咩活動嫁...黎黎去去都係行公園行下街.
係公園畫下畫, 搵D人吹下水. 同埋間唔中會毒舌囉.
同埋唔會長期留係HK會周圍走嫁...
即係今日仲見倒我, 聽日就唔見左.
總之係好冇踏拾同冇咩交代既人啦

有興趣同一班宅男(死宅/紳士)腐女(腹黑/BL)係個QQ/FB GROUP度搞基既你...
千奇唔好錯過呀...我地好多都係大神LVL嫁
有意就係度回啦...PM果D/分身我係多數都唔會ADD嫁.
唔見得光既人都係啦...我呢度係好強光嫁囉!
因住偷雞唔倒蝕渣米

本帖最近評分記錄
revenge2015   2015-3-7 16:40  人氣  +5   讚賞,以後要釣多D狗公比大家恥笑. ...
如果您喜歡這篇文章,請按「讚」或分享給您的朋友,以示鼓勵。

頂部
honeykit1995
論壇細路

點數 : 11
人氣 : 0
哈哈
D畫幾靚@@

頂部
[廣告]
論壇細路

做兵長好D A_A

頂部
論壇新星

回覆 #3 honeykit1995 的帖子

兵長係差唔多要做齊聖經講既野先做倒嫁喎

頂部
論壇細路

兵長要咁高難度架咩

頂部
慢細魔王
論壇勇者

點數 : 18386
人氣 : 366

隻手可以劃好d

頂部
howlong
論壇 BB

點數 : 7
係真搞基定玩下架咋?

頂部
論壇新星

回覆 #7 howlong 的帖子

易家興基友嗎

頂部
論壇新星

回覆 #5 honeykit1995 的帖子

係嫁

頂部
論壇細路

娘娘
點樣可以入團 當兵

頂部
論壇新星

回覆 #10 honeykit1995 的帖子

唔收分身兵嫁喎

頂部
howlong
論壇 BB

點數 : 7

回覆 #8 sylviamelody 的帖子

娘娘,你收我做兵啦!  我好想要服侍娘娘:lovexxxxss:
點樣先可以入伍??

頂部
雅虎贊助網站載入中...

雅虎贊助網站載入中...